Foto-konkurrence

Samt gratis portrætfotografering

Sakskøbing Frugtfestival, Sakskøbing Kirke og Foto-kartellet indbyder til fotokonkurrence under årets frugtfestival.

Konkurrencen er inspireret af egnens rige spisekammer af frugt og grønt.

Kom og vær med til en fotografisk udfordring i en by der emmer af liv, når mere end 20.000 mennesker besøger byen til dette års frugtfestival.  Alle kan deltage, uanset udstyr og erfaringer, det eneste der gælder her, er lysten til at  være med.

Foto-konkurrencen er åben fra kl. 11:00 lørdag den. 16. September hvor  sløret løftes for den første times emne. Kl. 12:00 afsløres den næste times emne på foto-kartellets stand, og sådan fortsætter det helt frem til kl. 14:00 hvor det 4. og sidste emne afsløres.

Tilmelding er ikke nødvendig, bare mød op lørdag den 16. September fra kl. 11:00 ved foto-kartellets stand. Du bestemmer selv om du vil være med i alle 4 emner eller om du blot ønsker at deltage i nogle af dem. Det eneste du skal have gjort inden deltagelse, er at have fået emne, samt deltagernummer på foto-kartellets stand. Det er muligt at deltage både med mobiltelefon samt traditionelle kameraer.

 

Billederne afleverer du til os på standen, vi læser billederne ind fra dit hukommelseskort, du får det naturligvis med hjem igen. Mobilbilleder skal sendes til os, vi viser dig naturligvis hvordan og hjælper dig. Hver deltager må deltage med et billede pr. emne. Billederne samles derefter sammen og printes, så de er klar til udstillingen i kirken allerede om søndagen. Billeder til konkurrencen skal være indleveret senest kl 17:00.

Her kan alle de kreative løsninger på dette års emner beses. Publikum har her muligheden for at stemme på netop de  billeder, de mener fortjener at vinde i de respektive emner. Når publikum har afgivet deres stemmer, tager en stab af professionelle dommere over, og udvælger deres favoritter.

Vinderne af dette års fotokonkurrence i de respektive emner, kåres på scenen søndag eftermiddag kl. 14.30.

Det er naturligvis gratis at deltage i konkurrencen.

Kom og vær med…

Det er gratis at deltage…

Spørgsmål og svar…
Hvem kan deltage?
Alle der har lysten til at fotografere og deltage i en konkurrence, uanset alder. Der er plads til alle lige fra de helt unge til de mere erfarne fotografer.
Koster det noget at deltage?
Nej det er fuldstændig gratis at være med i konkurrencen.
Behøver jeg deltage i alle 4 opgaver?
Nej, det er helt op til dig selv hvor mange af opgaverne du vil indlevere billeder til. Du er velkommen til at være med i alle opgaverne, eller vælge kun at deltage i nogle af dem. F.eks. kan du være med i opgave nummer 2 og 4, der er helt frit valg.
Hvor kan jeg se alle billederne?
Alle de indleverede billeder hænges op på udstillingen i kirken om søndagen. Her har publikum mulighed for at stemme på de billeder de mener er de bedste i henhold til emnerne. Et dommerpanel er også med til at udvælge vinderne.
Hvem står bag konkurrencen?
Konkurrencen under dette års frugtfestival er blevet til via et samarbejde mellem Sakskøbing Frugtfestival, Sakskøbing kirke samt Foto-kartellet..
Hvad gør jeg hvis jeg har yderligere spørgsmål?
Skulle du brænde inde med yderligere spørgsmål. Så er du velkommen til at sende en mail til cl@foto-kartellet.dk så vil vi gøre vores yderste, for at hjælpe dig og besvare dine evt. spørgsmål.

Gratis portrætfotografering!!!

Foto-kartellet tilbyder gratis portrætfotografering af dig og dine børn. Tilbuddet gælder alle der har et Frugtfestival-armbånd.
Armbåndet kan købes i forsalg eller på pladsen under selve frugtfestivalen.

Billedet tages på foto-kartellets stand, og sendes efterfølgende til dig på email.

Sponsorer

Her finder du foto-kartellets stand hvor du kan deltage i konkurrencen.
Share This